antti

 Reportteri

Uutispalvelu Telexin ykkösreportteri ja sivuston vastaava toimittaja Antti Leikas on media- ja yritysmaailman sekatyömies, jonka erityisosaamista ovat kyseleminen, johtopäätösten teko ja sukkela kirjoittaminen. Lisäksi hän ottaa kuvia valon nopeudella. Leikas on aiemmin työskennellyt muun muassa IT-ammattilaisena, yritysjohtajana ja markkinoinnin asiantuntijana. Leikas tuntee erityisen hyvin talotekniikka- ja ohjelmistoalaa ja hän on perehtynyt pk-yritysten viestinnän haasteisiin.

Leikas on myös Kauppalehden ja Tivin avustaja, Suomen tiedetoimittajain liiton ja Suomen Kirjailijaliiton jäsen sekä kirjailija.

Uutispalvelu Telexin tietosuojalauseke:

Tietosuojaseloste
Päivämäärä: 24.5.2018
1. Rekisterinpitäjä
Uutispalvelu Telex
2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja käsittelyn oikeudelliset perusteet
Uutispalvelu Telex ylläpitää asiakastietorekisteriä omista asiakkaistaan ja näiden yhteyshenkilöstä. Rekisterin osoitetietojen perusteella Telex saattaa lähettää uutiskirjeitä, jotka kertovat Telexin asiakkaiden tai näiden sidosryhmien toiminnasta. Vastaanottajat voivat poistua uutiskirjeen postituslistalta koska tahansa niin halutessaan.
3. Kerätyt henkilötiedot
Telexin keräämät henkilötiedot voivat muun muassa sisältää seuraavan tyyppisiä henkilötietoja sekä niiden muutoksia:
- etunimi, sukunimi, titteli, yritys, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite.
4. Evästeet ja tietolähteet
Telexin verkkosivuilla ei käytetä evästeitä eikä sivusto kerää kävijätietoja.
5. Henkilötietojen säilytysaika
Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin henkilön edustama yritys on Telexin asiakkaana sekä korkeintaan 2 vuotta asiakassuhteen päättymisen jälkeen.
6. Henkilötietojen suojausta koskevat periaatteet
Asiakastietoja säilytetään hyviä tietosuojakäytäntöjä noudattaen. Pääsy osoiterekisteriin on vain Uutispalvelu Telexin vastuuhenkilöillä sekä sivuston ylläpitäjällä.
7. Henkilötietoja koskevat oikeutesi
Telexin asiakkaiden yhteyshenkilöillä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja asiakasrekisteriin on hänestä tallennettu.