antti

 Nitorin hallitukseen lisää myynnin strategista osaamista

Ketteriin menetelmiin erikoistunut ohjelmistotalo Nitor laajentaa strategista johtoaan. Vuoden TiVi-yritys saa yhtiön hallitukseen SVP Mikko Soirolan myötä pitkän linjan myyntiosaamista. Soirolan päätyö on Liaison Technologiesilla, jossa hän vastaa Euroopan myynnin ja markkinoinnin johtamisesta Suomessa, Ruotsissa, Hollannissa ja Iso-Britanniassa.Nitor tunnetaan vaativien digitaalisen liiketoiminnan ratkaisujen kehittäjänä ja laajamittaisen ketteröittämisen valmentajana. Mikä sai myynnin ammattilaisen kiinnostumaan yhtiön hallituspaikasta? ”Kyseessä on erittäin mielenkiintoinen ja hyvä yritys. Olen seurannut Nitoria sen perustamisesta lähtien. Asiantuntijat perustivat itsensä näköisen firman, jossa on mukava tehdä töitä”, Mikko Soirola kuvailee. Hänen oma roolinsa hallituksessa tulee liittymään myynnin sparraukseen ja systematisointiin. ”Yhtiöllä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa valitulla liiketoimintamallilla. Minulle avautuu hieno mahdollisuus päästä auttamaan siinä”, Soirola sanoo.

Mikko Soirola kehuu Nitorin yrityskulttuuria. ”Henkilöstön asema ja suorat vaikutusmahdollisuudet yhtiön kehitykseen ovat asiantuntijaorganisaation keskeisiä menestystekijöitä.”

Osaava henkilöstö on Nitorille ensiarvoisen tärkeää. Uusien työntekijöiden valinnassa kiinnitetään erityistä huomiota osaamisen tasoon ja monipuolisuuteen. Asiakasmäärän kasvu on aiheuttanut paineita rekrytoinnille, mutta kompetenssista ei voi tinkiä. ”Meille on ykkösasia, että Nitor on hyvä työpaikka”, sanoo toimitusjohtaja Matti Vilmi. ”Se tarkoittaa, että tiimeissä vallitsee keskinäinen kunnioitus, ja tiimi on aina enemmän kuin osiensa summa. Siitä syntyy myös asiakkaan saama lisäarvo.”

Julkaistu 3.9.2014

 

mikko-soirola

Mikko Soirola

SVP Sales, Europe
Mikko is the Senior Vice President of Sales in Europe for Liaison Technologies and a member of the senior management team of the company. Mikko is responsible for the sales and marketing operations in Europe ensuring the execution of the corporate sales and customer strategy in his region. Mikko reports to the Executive Vice President Europe, Juhani Sormanen.
Mikko has 15+ years of management experience in IT industry. Prior to joining Liaison Technologies Mikko has worked in various regional and local sales, management and consulting roles for e.g. Sun Microsystems, Progress Software, Cap Gemini and EDS.
His broad experience in making IT work for business encompasses multiple industries e.g. manufacturing, retail, financial services as well as telecom.