antti

 



Netoxin hallitut palvelut tuotti ripeän kasvun

Logoseina

Oululainen IT-alan palveluyritys Netox Oy on julkaissut vuoden 2017 lukunsa. Netoxin Hallitut palvelut -konseptikokonaisuus kasvatti yhtiön liiketoimintaa erittäin vahvasti, sillä sen liikevaihto nousi edellisvuodesta lähes 38 prosenttia 3,78 miljoonaan euroon. ”Olemme löytäneet tavan palvella asiakkaita juuri sillä tavalla, joka tuottaa heille eniten lisäarvoa”, toimitusjohtaja Mikko Luhtaniemi arvioi. ”Hallitut palvelut tarkoittaa, että me vastaamme asiakkaan järjestelmistä ja ennakoimme muutostarpeet, ennen kuin asiakas itse ehtii edes huomata niitä. Kasvuluvut osoittavat, että olemme osanneet kommunikoida tämän oikein sekä vanhoille että uusille asiakkaille”, tiivistää Luhtaniemi.

Yhtiön liikevoitto oli alalle tyypillinen 5%. ”Tähtäämme kasvuun myös tämän osalta”, Mikko Luhtaniemi sanoo. ”Kehitämme jatkuvasti liiketoimintaprosessejamme. Parempi kannattavuus tarkoittaa samalla sitä, että voimme yhä tehokkaammin tuottaa uusia palveluita, mikä näkyy edelleen asiakkaan saamana laadukkaampana lopputuloksena.”
Netoxin asiakaskunta koostuu useiden eri toimialojen yrityksistä. Viime vuosina erityisesti terveys- ja hyvinvointialojen asiakkuuden ovat kasvattaneet Netoxin liiketoimintaa. Yhtiöllä on toimipisteet sekä Oulussa että Helsingissä. Netoxilla on ollut käytössään jo viisi vuotta ISO27001 -tietoturvan hallintajärjestelmä, joka antaa valmiudet täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset (GDPR).

Julkaistu 4.4.2018
Valokuva: Heidi Hourula